Какво не му е наред на момичето?

Когато от Нинтендо са решили да пуснат за първи път игрова конзола, в която да пренасят истински триизмерни действия на хората вътре в играта, вероятно са имали в предвид и пръкването на подобни артистични изпълнения като долното. Да поясня: това е видео на момиче, което играе на бокс с телевизора и нинтендо Уий (Wii) и с помоща на два джойстика може да се каже, че усилията й са възнаградени.

Придава съвършенно ново и многоизмерно значение на израза „Биеш се като момиче…..“ Извинения към всички момичета, де. Все пак, може би Нинтендо точно заради такива изпълнения са се решили да го пуснат…Браво на тях! Аз не можах да се спра и да се хиля, докато не получих мускулна треска на стомаха и устата, толкова е неподправено и завладяващо. Очаква се в скоро време доста телевизори да изядат бая бой от такива бурни страсти….

Published in: on декември 3, 2006 at 11:48  Вашият коментар  

The URI to TrackBack this entry is: https://semdd.wordpress.com/2006/12/03/%d0%9a%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d1%83-%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%be/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: