Какво не му е наред на момичето?

Когато от Нинтендо са решили да пуснат за първи път игрова конзола, в която да пренасят истински триизмерни действия на хората вътре в играта, вероятно са имали в предвид и пръкването на подобни артистични изпълнения като долното. Да поясня: това е видео на момиче, което играе на бокс с телевизора и нинтендо Уий (Wii) и с помоща на два джойстика може да се каже, че усилията й са възнаградени.

Придава съвършенно ново и многоизмерно значение на израза „Биеш се като момиче…..“ Извинения към всички момичета, де. Все пак, може би Нинтендо точно заради такива изпълнения са се решили да го пуснат…Браво на тях! Аз не можах да се спра и да се хиля, докато не получих мускулна треска на стомаха и устата, толкова е неподправено и завладяващо. Очаква се в скоро време доста телевизори да изядат бая бой от такива бурни страсти….

Advertisements
Published in: on декември 3, 2006 at 11:48  Вашият коментар  

The URI to TrackBack this entry is: https://semdd.wordpress.com/2006/12/03/%d0%9a%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d1%83-%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%be/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: